Over Oeds Blok

Over Oeds Blok

Mijn belangrijkste instrument is wie ik zelf ben.
Daarom vertel ik iets meer over mijzelf.

Ik ben een optimistisch mens. Ik zie altijd kansen en mogelijkheden. Dat gaat vanzelf.
Ik ben betrokken en geniet van interactie met mensen.
Ik zoek die interactie ook. Voorbij de buitenkant. Dat voelt soms als een risico en vraagt moed!

In mijn levensgeschiedenis ben ik gaan beseffen dat de ideale situatie er vaak niet is en ook niet zal komen. Het leven durven leven zoals het komt en mijn eigen gezicht durven laten zien, geeft mij nieuwe vrijheid. Dat gun ik anderen ook.

‘Open en oprecht, een toegankelijk en warm persoon die het leven heeft leren leven. Oeds is in staat om de vraag achter de vraag bij mensen naar boven te halen en mensen daar bewust van te maken.’
Harmen van Zwol, samenlevingsontwikkelaar gemeente Leusden
Met klasgenootjes richt ik de GGD visclub op (de Grote Groene Draken van Pietje Bell). Voor een dubbeltje per week ben je lid. We spelen veel… in het bos. Organiseren voor de klas een viswedstrijd… waar niemand iets vangt. Het plezier zit in het samen optrekken. Iets ondernemen!
Al op jonge leeftijd wil ik ‘goed nieuws’ doorgeven over God. Ik ga theologie studeren. Met plezier ben ik 14 jaar voorganger in de Baptistengemeente Amersfoort. Werken met mensen. Leiding geven, midden in een groeiende gemeenschap. Ik leer veel.
Een verlangen wordt steeds sterker om in de wijk waar wij al lang wonen, de Amersfoortse volkswijk Soesterkwartier, met een buurtkerk te gaan experimenteren. Vooral samen met mensen. In september 2012 waag ik deze ‘sprong’. Ik maak ruimte voor mijn eigen verhaal.
Kracht en kwetsbaarheid delen en innovatie worden de rode draad. Ik doe de opleiding tot ‘professioneel coach’. Visie groeit op leiderschap en vernieuwing. Met Liesbeth van Tongeren richt ik het Instituut voor Undefended Leadership op. Ik zoek verdieping in de opleiding ‘Begeleiden bij herstel na machtsmisbruik’.
‘Mijn eerste indruk dat je zinvol zou zijn in mijn huidige zoektocht is wat mij betreft meer dan waar gemaakt! Je hebt in een ruim uur de juiste vragen weten te stellen en me gedwongen mijn probleem scherper te verwoorden en daarmee ook in te kaderen.’
Coachee na eerste gesprek

Graag leer ik jouw verhaal of het verhaal van je organisatie kennen. Om met jou dat verhaal een vervolg en perspectief te geven.

Een indruk van mijn activiteiten vind je op de pagina Activiteiten.

Back to Top